XXIV. DÖKSZAB | III. Nap

Közzététel dátuma: 2018. Sze 01.
Kategória: XXIV. DÖKSZAB
XXIV. DÖKSZAB | III. Nap

Ismét egy esemény-, és élménydús napot élhettünk meg a 2018-as DÖKSZAB-on.

A nap fénypontját az öt órán át tartó Dökopoly szimulációs játék jelentette, de ezen kívül hangsúly fektetődött a csoportos munkákra, amelyek legfőbb célja a csapattá való kovácsolódás volt.

A réztvevők sikeresen teljesítették a kitűzött feladatokat, többek között megalapították csapatukkal képzeletbeli diáktanácsukat, amellyel a hét folyamán együtt kell majd dolgozniuk.


"Nem láttátok Kingát?"

-interjú a képzőkkel-

Kevés keresgélés után, a nagy meleg ellenére megtaláltam célpontom. Krippán Kingát kerestem és végül szobájában tartózkodott, együtt kimentünk a teraszra és az öreg nyári hőségben megbeszéltük, amit meg kellett beszéljünk.

1. Kinek köszönheted sikereid elérését magadon kívül, ki támogatott?

A legerősebb opciómat kilőtted - mondja nevetve Kinga- Hmm.. Magornak sokat köszönhetek. Sokat köszönhetek a Makosznak, a Bihari diákszervezeteknek és a KMDSZ-nek.

2. Mi az amit szeretsz és mi az amit nem a hétköznapjaidban?

A munkámat szeretem, az egyetemet és a rádiót. Amit nem szeretek, hogy nagyon hamar elalszok, mert korán kelek.

3. Mi az az emberi tulajdonság amit ki nem állhatsz egy emberben?

Ha finnyás valaki és turkál az életbe. Éppen ezért félek majd, hogy milyen lesz a gyerekem, a férjem is ilyen! Pedig neki az anyukája baromi jól főz. Továbbá nem szeretem ha valaki rendszertelen vagy rendetlen.

4. Milyen volt az első randid?

Úúú! Mikor is volt az első randim? Azt hiszem 6.- vagy 7.-ben, nem is, de igen! Biológia órám volt, a fiúnak pedig torna órája volt. Az ő osztályában találkoztunk és visszaadta a noteszem, amit ellopott amibe rajzolt egy óriási rózsát, mondjuk, pontosabban rajzoltatott.


@OrShe

@P(o)éntek

Szólj hozzá te is!