XXIV. DÖKSZAB | IV. Nap

Közzététel dátuma: 2018. Sze 02.
Kategória: XXIV. DÖKSZAB
XXIV. DÖKSZAB | IV. Nap

Javában zajlik a DÖKSZAB. A negyedik napon “Falutúra” harácsoló játékkal és esti tábortűzzel egészült ki a heti program, így kalandos feladatok, vicces és emlékezetes pillanatok, nagy nevetések, meghitt együttlét jellemezte a tábori hangulatot.


Interjú Józsa Krisztával,

a Makosz kommunikációs referensével, az idei Dökszab főszervezőjével

“Minden egyes MAKOSZ-os rendezvény szervezése kihívás, de a komfortzóna átlépésével mára már több területen megállom a helyem.”

Mikor kezdtetek el intenzíven dolgozni a rendezvényen és miket tapasztaltatok?

Decemberben dőlt el hivatalosan, hogy Olcsvári Péterrel együtt szervezzük meg a 2018-as DÖKSZAB-ot és ekkor kezdtük el a tervezéseket, viszont intenzívebben nyár elején álltunk hozzá a rendezvény összeállításához. Természetesen voltak nehézségek, amelyekkel szembe kellett nézni, mivel minden egyes részlet lényeges és könnyen csúszás alakulhat ki, de úgy érzem, hogy sikerült kiküszöbölni ezeket.

Mit tartasz a MAKOSZ-on belül eddigi legnagyobb eredményednek, mik a terveid a jövőre nézve?

Számomra a legnagyobb eredmény az, hogy a MAKOSZ elnökségébe kerültem, ráadásul arra a pozícióra, amelyet a legközelebbinek éreztem magamhoz és leginkább szerettem volna.

A következő évben is folytatnám kommunikációs referensi tevékenységem.

Az OBESSU megismerése és más diákszervezetekkel való kapcsolatfelvétel mind időt igényel. Nekem fél évbe telt , hogy igazán felfedezzem az elnöki  tisztségem minden velejáróját, de úgy érzem, hogy mostmár beletanultam és nagyon szeretem végezni, illetve a szervezetnek is talán optimálisabb  lenne, ha egy olyan ember foglalkozna ezekkel a kapcsolatokkal, aki már kiépítette őket.

Mi a legnagyobb upgrade a tavalyi DÖKSZAB-hoz viszonyítva?

A helyszín, mivel több szempontból is jobban megfelel és jobbak a kondiciók, emellett a keret is bővült.

Főszervezőként nagy nyomás van rajtad. Voltak olyan pillanatok, amikor elbizonytalanodtál a szervezés során?

Igen, volt rá példa mivel a fáradtságnak megvan a nyoma, de szerencsére ez nem volt kihatással a rendezvényre. Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett a résztvevéktől és ez egy különleges töltetet ad, továbbra is motivál.

Mi számodra a DÖKSZAB-feeling?

Valójában az emberek sokszínűsége, a nyitottságuk, hogy bármilyen témáról beszélgetésbe lehet kerekedni, illetve a barátságok. Számomra a DÖKSZAB-feeling egyben minden egyes résztvevő és a szervezőcsapat.

@OrShe

Szólj hozzá te is!