Discover EU

Közzététel dátuma: 2019. jan 25.
Kategória: Egyéb
Discover EU

A MIÉRT-tel és Winkler Gyula EP-képviselővel idén is pályázatot hirdetünk azok számára, akik felvételt nyertek az Európai Unió Discover EU című programjára.

Sikeres pályázás esetében, tovább segítünk az európai körutad költségeinek fedezésében.

A pályázaton olyan romániai magyar fiatalok vehetnek részt, akik:

  • sikeresen elnyertek egy utazási igazolványt a Discover EU 2019-es pályázat keretein belül;
  • a MAKOSZ vagy a MIÉRT egyik tagszervezetének aktív tagjai, ezt a szervezet ajánlólevelével igazolják;
  • részt vettek legalább egy ifjúsági rendezvényen 2018 folyamán, amelyet egy rövid leírással és pár fotóval dokumentálnak;
  • sikeres elbírálás esetén vállalják egy fényképekkel ellátott beszámoló készítését a megtett európai utazásról.

Küldd el a DiscoverEU visszaigazoló emailről készített képernyőképet (printscreen - .pdf formátumban), a MAKOSZ vagy MIÉRT ajánlólevelét és az ifjúsági eseményről szóló fényképekkel ellátott beszámolódat az [email protected], [email protected] és [email protected] e-mail címekre.

Amennyiben egyénileg pályáztál és elnyerted a Discover EU utazási igazolványát, az igazolvány értékével egyenlő támogatást biztosítunk költségeid fedezésére. Ez átlagosan 255 Euró, azonban a pontos összeg egyénenként különbözhet.

Amennyiben csoportos pályázó nyer, az általunk biztosított támogatás értéke egyenlő a csoport által elnyert Discover EU utazási igazolvány összértékével, de nem haladhatja meg a 765 Eurót az egész csoport számára, a csoport tagjainak számától függetlenül.

Pályázni január 24-től kezdődően legkésőbb február 15., déli 12 óráig lehet.

 

Szólj hozzá te is!