DÖKSZAB

Diákönkormányzati Szabadegyetem

A Diákönkormányzati Szabadegyetem (DÖKSZAB) a MAKOSZ nyári tábora, amely talán a legkiemelkedőbb az összes rendezvény közül. Egy hét alatt résztvevőink rengeteg téren fejlődhetnek: a képzések és fakultációk a produktív diáktanácsozásban segítenek, míg a csoportmunkák a személyes készségek fejlesztéséhez is hozzájárulnak. Mindezek mellett, a résztevők számos élménnyel és új baráttal térnek haza. Aki DÖKSZAB-on járt, az tudja milyen is a MAKOSZ feeling. A táborban azok vehetnek részt, akik előtt még legalább két iskolai év áll, azaz IX., X., XI., szakiskolások esetén XII. osztályt kezdők.


XXV. DÖKSZAB

 

Jelentkezési ívek:


jelenleg a tartalom nem elérhető
Szervezői jelentkezés:

Médiás jelentkezés:

Csoportvezetői jelentkezés:


jelenleg a tartalom nem elérhető

jelenleg a tartalom nem elérhető

jelenleg a tartalom nem elérhetőDÖKSZAB Wallpaper Pack
XXIV. DÖKSZAB - 2018

“A DÖKSZAB jó nevelés az életre és ha nekem egy kívánságom lehetne, akkor az lenne, hogy ez soha ne haljon ki, menjen tovább” – Interjú Olteán Csongorral, a MIÉRT elnökével és az RMDSZ ifúságért felelős ügyvezető alelnökével

Aftermovie

makosz program fuzet

DÖGSZAG Kollekció

A "DÖGSZAG" A Diákönkormányzati Szabadegyetem hivatalos napilapja, amelyet a Sajtóiroda cikkíró csapata szerkeszt. Újdonságok, cikkek, interjúk, "Szellemi zaklatás", MEME -ek és még sok más.
Kövesd te is a Sajtóiroda munkáját, tudd meg, hogy mi történik a DÖKSZAB -on!:)

jelenleg a tartalom nem elérhető jelenleg a tartalom nem elérhető jelenleg a tartalom nem elérhető


A DÖGSZAG -ok kizárólag limitált kiadásban kaphatók a rendezvényen.

Következő kiadás dátuma: 2019. augusztus 29.

"A csapatok (és természetesen a rendetlen szervezők) hangjától zengett egész Csomakőrös, a népdalok, helyben költött dalocskák (nem, senki nem hitte el, hogy ez fent van a YouTube-on) valósággal pattogtak a fenyők között, és úgy vegyültek bele a tapsviharba és nevetésbe.

Mi jöhet még ez után? Ha érdekel,
kövessetek figyelemmel mindent, aminek csak dögszaga van!" - III. DÖGSZAG, "Il Capo"