TATUdósítás: 3. nap

Nagy volt a sürgés-forgás az első TATU utolsó napján Nagyadorján minden háztartásában. A falu lakosai vasárnapi húsleveseikre készültek, míg tőlük nem messze mi egy újabb eseménydús nap elé néztünk. 

Nem szívesen sorolnám fel az izgalmasabbnál izgalmasabb képzések sokszínű listájának minden elemét (aki erre kíváncsi, miért nem olvassa el a programot?), de a csak ,,SPORT”-ként kihirdetett egész délutános programról annál inkább mesélnék. Így hát nincs értelme húzni a szót, kezdjük a beszámolót in medias res (a történés közepén, ha valaki nem figyelt magyarórán), a krumpligulyás kipihenése után, a focipálya kellős közepén.

Az esemény egy kiadós bemelegítéssel kezdődött, ropogtak az ízületek és egy kis időre mindenki nyugdíjasnak érezhette magát (persze ezelőtt mindenki gondosan NEM kente be magát naptejjel, aminek meglett a következménye…). Ezután a nagy csapat három részre oszlott, voltak akik fociztak, mások métáztak, megint mások pedig egy különleges tánc-workshopon vehettek részt (meglepő módon a médiások nagy része is sportolt, hogy kinyújtoztassák kamera mögé görnyedt végtagjaikat). Tulajdonképpen a felállás nem sokat változott a délután folyamán, egyedül a focinál lett a póló nélküli csapatból piros csapat. A métánál és a táncnál is úgy potyogtak az emberek, mint a sáskák rovarirtáskor, de ez csak az egyik csoportnál volt szándékos (gondolom nem kell mondanom, hogy a métában nem az a cél, hogy minél kegyetlenebbül eltaknyolj). 

Amikor kellően megszaporodott a traktoristák száma a résztvevők között végre következhetett a zabbantás és sötétedés után elérkezett a TATU utolsó hivatalos programpontja. Az előadás egytől-egyig mindenkiben intenzív reakciót váltott ki (hogy pozitív vagy negatív volt, azt már embere válogatta), ami tökéletesen megfelelt az előadó céljainak, így sikeresnek könyvelhettük el ezt is.

Végül lezárult a Tavaszi Tudáskert és ezzel a TATUdósításoknak is vége szakad…egy ideig. (jó, tudom, hogy kicsit túl sok zárójelet használtam (nem érdekel a véleményetek (ez nem személyeskedés (eskü) ) ) )

Kerekes-Máthé Éva

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük